Zborul Bacau-Roma, operat de compania Blue Air, ce trebuia sa decoleze astazi, la ora 14.30, a fost amanat din cauza unei defectiuni tehnice a aeronavei, un Boeing 737, dupa cum ne-a informat Lucian Sion, directorul tehnic al Aeroportului Bacau.

Prin urmare, cei 168 de pasageri au cursei au fost nevoiti sa astepte in aerogara sosirea cursei Roma-Bacau, care este asteptata sa ateriuzeze in aceasta seara, la ora 19.50.

Dupa indeplinirea formalitatilor, pasagerii vor fi preluati de aceasta aeronava si, in jurul orei 20.30, dupa sase ore de asteptare, acestia vor pleca in sfârsit spre Aeroportul Fiumicino din Roma, unde vor ajunge dupa un zbor de trei ore si un sfert.

PUBLICITATE

Blue Air a asigurat pasagerilor aflati in asteptare apa si gustari, dupa cum a spus directorul Sion. Desemenea, Crucea Rosie, filiala Bacau, a fost prezenta pentru a imparti apa potabila pasagerilor blocati pe Aeroport.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

 1. Vorbiti prostii. Ce cursa sa decoleze da la Roma la Bacau daca asta care trebuia sa plece la 14.30 se intoarce la Bacau la 19.50.Exista o singura cursa zilnica Bacau Roma nu 7. Avionul care pleaca tot el se intoarce. Un zbor normal dureaza 1 ora si 50 minute, poate cu vreo escala sa dureze 3 ore. Sa faci check-in-ul la ora 13 si dupa aia sa stai in camaruta aia pe care ei o numesc sala de asteptare unde nici macar un televizor cat de vechi nu ai pana la ora 2 te iau toate pandaliile uitand-te la campurile arse de soare de pe langa pista.Sa nu mai zic ca nu ai un duty free acolo te samanta. Automatul ala cu racoritoare e de cand bunica fata mare si mai mereu e gol.

  • Sunt 2 avioane..tu crezi ca pilotii aia nu se mai odihnesc si ei..ajung la roma si pleaca deja inapoi?nu e maxi taxi.Intradevar conditiile sunt jalnice..

   • Exact. Pilotii aia ajung la Roma si dupa aia pleaca inapoi. Crezi ca daca zboara 4 ore li se face rau? Aia care zboara transatlantic cate 12-13 ore crezi ca fac pauza deasupra oceanului?

    • Avionul care pleacă de la Bacău la Roma face Roma Bacău doar ca are alți piloți. Îl aspira îi face plinul si il verifica daca poate decola și nimic mai mult.

 2. Va rog sa vorbiti ce este de vorbit . De ce spuneti ca nu este televizor in sala de asteptare , Va contrazic! Este televizor , sunt tonomate ! Nu mai aberati atata ! Asa va-ti invatat sa vorbiti numi prostii . Pe unde va duceti numai prostii vorbiti .

LĂSAȚI UN MESAJ