Cei 187 de absolventi ai Universitatii „George Bacovia”, impreuna cu cadrele universitare, s-au intâlnit vineri, 10 iunie, in Aula Moldova a institutiei private de invatamânt, unde au sustinut cursul festiv al promotiei 2015-2016.

Dintre cei 187 de absolventi, 133 au absolvit studiile de licenta, in doua specializari (drept si economic) respectiv 54 la studii de master, tot in doua specializari.

La cursul festiv au participat pe lânga profesori si studenti si noul primar al orasului, Cosmin Necula, precum si dr. Adrian Cotârlet, managerul Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti, Doctor Honoris Causa al Universitatii „George Bacovia”.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”591″]

Interesant este faptul ca, absolventii 2016 de la „Bacovia” au doi sefi de promotie, unul la „drept” si unul la „economic”, ambii terminând cu media 9,86.

_MAF8388„Pentru mine au fost patru ani destul de frumosi, fara greutati. Bine, nu pot sa spun ca a fost usoara, dar mi-e mi-a placut foarte tare si de aceea am trecut cu o oarecare usurinta prin anii de facultate. Absolvirea vine si cu bucurie, dar si cu frica, de fapt un fel de teama cu privire la responsabilitatile care urmeaza sa le avem. Mai departe vreau sa merg la Institutul National de Magistratura.”
Constantin Grajdeanu, sef promotie specializare Drept

_MAF8399„Anii de facultate au fost frumosi, a fost putin greu, dar m-am descurcat si nici nu m-am asteptat sa fie chiar asa de bine. Nu pot sa spun ca am regrete ca s-a terminat, am avut relatii foarte bune cu colegii sI profesorii, acestia din urma fiind goarte ingaduitori cu noi. Dupa licenta am sa ma indrept spre master, tot pe «economic» si cel mai probabil tot aici la Universitatea «Bacovia».”
Anca Boghiu, sefa de promotie specializare Economic


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Cea mai puternica universitate privata din zona centrala a moldovei. bravo. Ma bucur ca se merge mai departe cu inscrierile in noul an universitar 2016-2017

  2. ce a vrut sa zica d-ra cu:`profesorii au fost f ingaduitori cu noi`?
    daca a fost `putin greu`,bine ca s-a terminat!
    mai departe poate va fi putin usor!

LĂSAȚI UN MESAJ