Astăzi se decide câștigătoarea fazei județene a Cupei României Urban Building la fotbal, ediția 2016-2017. Finala programată la ora 17.30, pe baza de la Letea-Veche va aduce față în față două echipe de Liga a IV-a: campioana Viitorul Curița, care speră să-și schimbe în curând statutul într-unul de divizionară C, și Voința Gârleni, echipă care a încheiat campionatul pe poziția a cincea.

Ambele finaliste au trecut în semifinale la limită, în deplasare, de grupări din eșalonul cinci: Curița s-a impus cu 1-0 la Dărmănești, împotriva celor de la UZU, în timp ce Gârleniul a câștigat cu 2-1 pe terenul CSȘM-ului Bacău.

Dacă în finala din 2016, de pe „Aerostar” (foto), Gauss Răcăciuni a facut scor, 8-1, cu Gloria Zemeș, anul acesta, ultimul act al competiției se anunță mult mai echilibrat. O demonstrează și rezultatele directe înregistrate de cele două finaliste în recent încheiata ediție de campionat: în tur, Gârleniul s-a impus cu 4-1, în timp ce în retur, Curița și-a luat revanșa, cu scorul de 3-0. Merită precizat și faptul că Viitorul Curița va juca la finalul săptămânii cel mai important meci al sezonului: returul barajului de promovare în Liga a III-a, cu botoșănenii de la Sănătatea Darabani.

PUBLICITATE

În returul programat sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul „CSM” din Onești, echipa lui Costică Ene trebuie să remonteze înfrângere suferită cu 1-0 la finalul săptămânii trecute, la Darabani.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor, Viitoru Curița este campioana județului Bacău. Și-a câștigat (pe teren) dreptul de a juca barajul de promovare. A disputat deja turul în duelul cu S:Darabani, scor 0 -1. Returul este peste trei zile. 24 iun. ora 17,30. Deci Curița are de recuperat un handicap, apoi să realizeze un scor în urma căruia să poată promova. În atari condiții d-l Cristi Sava -preș.AJF își permite a pune bețe în roate cășunenilor programând două meciuri de ”Cupa României” (la nivel de județ) chiar în această perioadă. Deci o echipă sătească, cu un număr limitat de jucători, a fost/este nevoită să joace din trei în trei zile tocmai acum când are o mare șansă (pînă acum teoretică) de a promova într-un eșalon superior, ceea ce ar însemna istorie. Din multă modestie, Costică Ene&co, nu a făcut demersuri la AJF pentru amânarea jocului de pe ”Letea”.
    Nu este fair-play d-le Cristian Sava. Este o atitudine destul de rușinoasă ptr un șef al fotbalului.
    Microbiștii de fotbal nu uită că același conducător a avut o atitunine asemănătoare, acum vreo trei ani, când a ”intermediat” duelul dintre FCM Dinamo Onesti și ASC II Bacău. Atunci băcăuanii au mers la baraj.
    Să înțelegem că Valea Trotușului are interzis la promovare ???

LĂSAȚI UN MESAJ