Curățenie în casă, în birouri, pe terasă, în grădinile interioare. Deratizare, dezinfecție și dezinsecție. Dacă dorești să simți bucuria, iar mediul ambiant din casa ta să fie impecabil, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, dacă ai nevoie de o atmosferă productivă, dar în același timp sănătoasă la birou, dacă de gândești să menții starea de igienă pentru a trăi sănătos și a fi ferit de boli, apelează la PROPAS Cleaning, firmă de curățenie profesională din Bacău, o afacere de succes, administrată de soții Ion și Liliana Pascaru.

SC PROPAS Cleaning asigură servicii complete: de la spălat și curățat geamuri, pardosele, mochete și covoare, saltele, fotolii și scaune tapițate, până la faianță și gresie care strălucesc, băi și suprafețe fără urme și microbi, fără pânze de paianjen la colțuri, cu perdele călcate și aranjate, cu electrocasnice dezinfectate și curate, cu uși, tocuri, balustrade și mobilă șterse de praf și mizerie. PROPAS Cleaning lucrează cu cele mai noi tehnologii și echipamente, atât pe partea de curățenie, cât și pe tot ce înseamnă dezinfecție, dezinsecție și deratizare, unde substanțele folosite au o prevalență îndelungată, fie că vorbim de case sau apartamente, fie că aceste servicii sunt prestate pentru persoane juridice (bănci, fabrici, birouri, hale de producție, sedii de firmă, reprezentanțe auto, unități de producție alimentară și farmaceutică etc).

Firma garantează calitatea serviciilor pe care le oferă, la cele mai înalte standarde din domeniu, mai ales că utilizează programe de control al acestei calități, care includ și inspecții la fața locului, de aceea activitatea este permanent monitorizată pentru a se interveni prompt în orice situație.

Se asigură, totdodată, confidențialitate, respect, intimitate, principalele calități care definește personalul de curățenie de la PROPAS Cleaning. Curățenia se face în intervalul orar solicitat pentru ca deranjul să fie minim și pentru ca la momentul începerii lucrului birourile să aibă un aspect îngrijit și ordonat.

Garanția calității

Societatea PROPAS Cleaning Bacău s-a înființat în 2006, iar în timp și-a extins aria de activitate, în funcție de comenzi și la cererea clienților, în toată zona Moldovei, dar și la nivel național, oriunde este nevoie de curățenie. Firma lucrează cu cele mai noi tehnologii în curățarea spațiilor private, comerciale și industriale, cu echipamente profesionale, aspiratoare umede pentru praf, pentru apă și de absorbție, aspiratoare cu injecție pentru curățat canapele, aspiratoare bătător pentru revigorarea mochetei, mașini de frecat pardoseli, parchet și gresie, cu perii cilindrice sau monodiscuri, mașini industriale de spălat, dar și aparatură specializată pentru dezinfecție, dezinsecție și deratizare, tip atomizoare, pompe, nebulizatoare. Toate aceste tehnologii sunt autorizate de Ministerul Sănătății, conform normativelor Uniunii Europene. De asemenea, echipa este instruită în utilizarea produselor chimice și a procedurilor de siguranță. Produsele de curățare provin de la cele mai renumite firme în domeniu și asigură o calitate foarte bună a serviciilor oferite. Mai mult, acolo unde este nevoie, la cererea clientului, firma asigură chiar și servicii de lăcătușerie, vopsitorie, reparații electrice și instalații sanitare sau orice fel de altă mentenanță în domeniu.

Sună dacă vrei să beneficiezi de serviciile PROPAS Cleaning la 0758.587. 979 sau 0753.321.766 ori accesează www.propascleaning.ro.

Dacă sunteți manageri de firmă, profesioniștii din echipa PROPAS Cleaning au la îndemână cele mai noi tehnologii și în curățarea birourilor, cabinetelor, reprezentanțelor de firmă, punctelor de lucru, agențiilor și a altor spații din instituțiile publice. Apelând la serviciile PROPAS Cleaning, câștigați un plus de profesionalism și strălucire în fața clienților și potențialilor parteneri de afaceri.

„Am fost certificați ISO 9001 și ISO 14001, două standarde pe calitate și pe management. Ne-am mărit și echipa, avem în jur de 80 de angajați. Lucrăm și la înălțime, pentru că facem curățenie, inclusiv și după construcție. Oriunde e nevoie de curățenie suntem și noi. Unde am intrat noi o dată și am făcut curățenie, altcineva nu mai intră. Asta ne-au dovedit-o clienții noștri. Ei sunt cea mai bună carte de vizită pentru noi. Suntem oriunde este nevoie de noi. La nevoie, suplimentăm echipele de lucru, suntem disponibili pentru toată lumea. Ca urmare a activității depuse, a tehnologiilor moderne, am dezvoltat colaborări și cu firme de renume. Avem contracte inclusiv cu instituții ale statului. Lumea are încredere în noi și asta ne face să fim mereu cei mai buni.”
Ion Pascaru, managerul SC PROPAS Cleaning


PUBLICITATE