Bacăul va fi gazda Cupei României– Seniori, în perioada 5-7 Aprilie, competiție care se va desfășura la Sala de Atletism. Începând de miercuri, ora 16.00,și până vineri, când sunt programate finalele, ora 16.00, Bacăul va fi capitala boxului românesc.

“Cupa României este un criteriu important de selecție pentru Centura de Aur și Campionatul European, drept dovadă că îi vom avea în Bacău pe sportivii de elită ai boxului românesc. Va fi gala celor mai buni boxeri din România, iar în sală vor fi prezenți, de la președintele Federației Române de Box, administrația Bacăului și până la cei mai titrați antrenori și oameni de sport”, a declarat cel mai titratat antrenor din boxul românesc.

– Maestrul Relu Auraș

PUBLICITATE

Bacăul va fi reprezentat de pugiliștii, de la Sport Club Municipal Bacău și CS Știința, sportivi medaliați atât pe plan național, cât și international: Sebastian Arbuz- categoria 52 de kilograme, Alexandru Cuciureanu – 64 Kg, NiculaiCiobanu – 69 Kg, Marcu Coșa- 75 kg, Alberto Biro– 81 Kg, Dragoș Kusztipschi – 81 Kg și Vitalie Mârza–91 Kg. Toți acești sportivi au în palmares medalii la Campionatele Mondiale și Europene.

“Sportivii noștri sunt pregătiți să urce pe podium pentru că Bacăul a demontstrat tot timpul că este unul dintre cele mai puternice centre din România. Împreună cu Nicolae Cara și Ferodin Ablalim am reușit să-i ducem pe pugiliștii noștri la forma de vârf pentru ca băcăuanii, pe care îi așteptăm într-un număr cât mai mare, să aiă parte de trei zile de spectacol pugilistic”, a declarat Relu Auraș – cel mai titrat antrenor din boxul românesc.

– Maestrul Relu Auraș

Sponsorii evenimentului sunt Simba Invest, Combac S.A., Elisa și Hotel Perla Slănic Moldova.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ