Sâmbata trecuta, sala de gimnastica a SCM Bacau a gazduit prima editie a “Cupei micilor gimnaste”. Competitia a reunit la cele patru aparate (sol, bârna, sarituri si paralele) gimnaste in vârsta de cinci si sase ani, aflate la ora primului lor concurs.

“Pregatirea gimnastelor debuteaza la o vârsta frageda, de 5-6 ani si, de regula, primul lor concurs apare in jurul vârstei de noua ani. Am decis sa organizam aceasta competitie ca un stimulent pentru sportivele noastre”, a declarat antrenoarea SCM Bacau, Mihaela Bucur, care a tinut sa precizeze ca “aplauzele parintilor si medaliile cucerite constituie o motivatie importanta pentru micutele participante”.

La start au fost prezente 22 de pustoaice legitimate la SCM Bacau (10 dintre ele fiind antrenate de Mihaela Bucur si Alexandra Tala, iar 12 de Mirela Paun si Razvan Dumitru), dar si sapte gimnaste de la CSM Onesti, club la care sunt pregatite de Georgeta Ileana Hrisca. Cu toate ca unele dintre competitoare au in spate doar cinci sau sase luni de gimnastica, evolutiile lor au primit aplauze la scena deschisa.

PUBLICITATE

Totodata, toate participantele au fost recompensate cu medalii si costume de gimnastica si, chiar daca dieta este regina in sportul Nadiei, la final, a fost loc si pentru un delicios tort oferit de firma Inan, care, alaturi de Depozitul de Scaune Bacau au fost sponsorii competitiei. “Imi doresc ca aceasta Cupa a micilor gimnaste sa devina una de traditie, astfel incât sportivele aflate la primii lor pasi pe bârna sau la sol sa-si sporeasca increderea in fortele proprii”, a concluzionat Mihaela Bucur.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ