Miercuri 11 iunie 2014 va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Cupei Liceelor la Caiac.

Evenimentul organizat anual de către Centrul Regional de Ecologie Bacău cu implicarea unităţilor de învăţământ din Municipiul Bacău vizează promovarea activităţilor recreative în aer liber, promovarea zonei de luncă de pe cursul râului Bistriţa şi nu în ultimul rând promovarea unei mentalităţi privind protecţia mediului.

Unitatile de invatamant sunt invitate să participe la eveniment cu o echipă formată din 4 băieţi şi 4 fete, însoţiţi de un profesor coordonator. Pentru buna desfăşurare a evenimentului este recomandabil ca elevii participanţi să prezinte o adeverinţă medicală care să ateste faptul că sunt apţi de efort fizic.

Marţi 10 iunie 2014, în intervalul 15.00 – 18.00, elevii înscrişi în competiţie pot participa la o sesiune de pregătire şi acomodare cu echipamentele, pe Insula de Agrement.

Concursul va avea loc miercuri 11 iunie 2014, începând cu ora 15.00 pe Insula de Agrement.

Programul va cuprinde:
– instructaj privind utilizarea echipamentelor, cu menţiunea că echipamentele utilizate sunt de agrement, putând fi utilizate fără a detine cunoştinţe sportive.
– 5 probe de calificare: caiac simplu băieţi, caiac simplu fete, caiac dublu băieţi, caiac dublu fete, caiac dublu mixt.
– echipele calificate conform punctajelor obţinute la probele de calificare vor participa în cadrul probelor pentru stabilirea finală a câştigătorilor: 5 probe finale: caiac simplu băieţi, caiac simplu fete, caiac dublu băieţi, caiac dublu fete, caiac dublu mixt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ