13 aprilie 2024
SportCupa „Ciuntea Tennis Center”, la final

Tenis

Cupa „Ciuntea Tennis Center”, la final

Baza sportivă „Ciuntea Tennis Center” din localitatea băcăuană Mărgineni a găzduit prima sa competiție FRT. Cupa „Ciuntea Tennis Center”, competiție de categoria A FRT rezervată nivelului de vârstă 14 ani și-a desemnat joi câștigătorii la cele patru secțiiuni: simplu feminin, simplu masculin, dublu feminin și dublu masculin.

La simplu feminin s-a impus favorita 2, Delia Maria Loghin (CSM Roman), învingătoare în finală cu scorul de 6-2, 6-3 împotriva Anisiei Diaconu (Atlas Galați), în timp ce la simplu masculin, câștig de cauză a avut favoritul nr.1, Tudor Preda (CSA Steaua București), care a trecut în ultimul act cu 6-2, 6-4 de Karlo Piticaru (ACST Nord Bucovina).

Tudor Preda s-a regăsit pe lista învingătorilor și la dublu masculin, acolo unde a făcut pereche cu Luca Alexandru Marc (Dinamo București). Cuplul stelisto-dinamovist Preda/ Marc a triumfat în finală cu 6-4, 6-3 în fața perechii formate din Rareș Dîrmon și Dragoș Grigore. În fine, la dublu feminin, victoria a revenit perechii de la CS Văideanu Brașov, Ana Maria Cîmpan/ Sara Bujor, învingătoare în finală cu scorul de 4-6, 6-4, 10-4 contra cuplului Alexandra Voicu (ACS Marii Campioni)/ Maria Ordeanu (Mamaia Idu).„A fost un turneu cu un nivel foarte ridicat, lucru certificat și de prezența masivă, în condițiile în care am avut tablou de 32 și la feminin și la masculin, ba la feminin au fost și calificări. Evident că și punctajul atractiv (fiecare câștigător a luat câte 625 de puncte) a făcut ca această competiție să fie una de prim-plan.

Ținem să mulțumim firmei Dedeman, care ne-a pus la dispoziție sala sa de tenis, astfel încât, beneficiind în total de trei terenuri- aici incluzând și cele două ale bazei noastre- să putem organiza fără probleme numărul mare de meciuri pe care le-a presupus această cupă”, a declarat Gabriel Bogdan Ciuntea, directorul turneului.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri