La sfârsitul acestei saptamâni, aproape 300 de copii provenind de la 17 cluburi de inot din tara se vor intrece la Bazinul de Inot la cea de-a IX-a editie a Cupei Bacaului.

Competitia se va desfasura in doua sesiuni, sâmbata de la ora 17.00 si duminica de la 9.30. Se vor intrece in concurs copiii nascuti intre anii 2002 si 2009, iar inotatorii Marius Radu si Norbert Trandafir care au fost la Jocurile Olimpice de la Rio vor evolua demonstrativ.

Cupa Bacaului la Inot editia a IX-a este organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau, Asociatia Judeteana de Natatie si Pentatlon Modern, C.S. Nautica in parteneriat cu Primaria Municipiului Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ