14 iunie 2024
Zona zeroEu știuCumpără avantajos o mașină în leasing auto de la Elite Cars Leasing.ro

Cumpără avantajos o mașină în leasing auto de la Elite Cars Leasing.ro

Fiecare familie deține cel puțin o mașină pentru deplasări personale, fie la job fie la distanțe lungi. O mașină este un bun personal de care nimeni nu se poate dispensa, deoarece este oricând la dispoziția proprietarului.

Oricine poate să recurgă la achiziția unei mașini, însă prețurile de pe piață au darul de a descuraja potențialul cumpărător. Soluția ideală ar fi recurgerea la o metodă eficientă și anume la cumpărarea în leasing, propusă de către firma Elite Cars Leasing. Cu această metodă orice persoană poate ajunge să cumpere mașina dorită, fără a-și destabiliza bugetul. În plus, beneficiază de experiența și sfaturile tehnice ale celor de la Elite Cars Leasing.

 Un leasing auto, metoda ideală de a cumpăra o mașină

Pentru cei care sunt în căutarea unei mașini, dar își doresc în același timp să nu facă compromisuri la achiziția ei, soluția ideală se află la echipa de la Elite Cars Leasing. Mai precis, aceasta vine în întâmpinarea dorințelor clienților cu o propunere avantajoasă. Vorbim aici despre metoda unui leasing auto Romania, cu toate tipurile de finanțări posibile.

Într-adevăr, echipa de specialiști colaborează cu unii dintre cei mai importanți finanțatori din țară pentru a oferi această oportunitate clienților săi. Mai mult chiar dobânda propusă este de 0%, pentru un acord partenerial reciproc avantajos.

Echipa stă la dispoziția clienților săi cu sfaturi tehnice gratuite, dar și cu o listă cu documentele necesare în vederea aprobării cererii de finanțare. Consultanța oferită de către specialiști este la unul dintre cele mai înalte standarde.

 

Mașini noi sau rulate, modele diverse și premium

La dispoziția clienților, pe site-ul firmei sunt listate la rubrica modele disponibile peste 900 de autoturisme aflate în stoc. De la Mercedes-Benz până la Audi, de la Porsche până la BMW, niciun iubitor de mașini nu va fi dezamăgit. Fie că vorbim aici de modele noi sau rulate, oricine poate alege și chiar le poate proba, în cadrul celor trei locații disponibile: București, Brașov, Bacău.

De asemenea aici se găsesc și modele premium, amintim doar Ferrari și Hyundai, printre multe altele. Seturi de roți sunt și ele disponibile, pentru orice necesitate, tot aici.

Dacă modelul dorit nu se găsește pe stocul intern, echipa va face tot posibilul să îl aducă în țară într-un timp cât mai scurt posibil. Astfel, clienții pot conta pe profesionalismul celor de la Elite Cars Leasing.

 

O mașină veche în schimbul uneia noi

 Prin procedura de tip trade-in și buy-back se poate vinde o mașină veche și cumpăra una nouă, fără multe bătăi de cap. Fie că se alege o mașină rulată de un an sau doi sau chiar una nou-nouță, echipa de la Elite Cars Leasing va fi alături de clienții săi cu consultanța necesară.

Tot de aici se pot alege și mașini hibride sau electrice, pentru pasionații acestui tip. După cumpărarea ei, mașina dorită va fi livrată la adresă, însoțită de toate omologările necesare și gata pentru noi aventuri. Garanția va fi de asemenea prelungită, la dorința clientului.

 

Mai multe informații despre modele și modul de achiziție doar pe pagina oficială găsiți.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro

 spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri