O profesoara de la scoala “Nicolae Iorga” din Bacau a avut, ieri, o surpriza imensa cand s-a uitat pe geam: masina sa era acoperit cu zeci de biletele.

Elevii clasei a VII-a A, la care este diriginta, au vrut, astfel, sa-i ureze “La Multi Ani” cu ocazia zilei de nastere.

“Sunteti fantastici!! Tin sa multumesc elevilor mei, dar si parintilor, bunicilor pentru sprijinul neconditionat de care dau dovada zilnic!! Fara acesti elevi, parinti si colegi viata mea nu ar mai fi asa roz”, a scris profesoara Carmen Marcu pe Facebook.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”284″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Ideea e draguta si o cunosc pe profesoara in cauza care merita toate laudele. Acum ideea e ca eu cunosc copii de la o scoala din mediu rural care si-au sarbatorit profesorii cu metode la fel de ingenioase dar care nu au ajuns pe Destepatrea.ro

  2. Am trecut cu masina pe langa ei, strada era full de biletele, trecand de acest deranj public, gestul, transmisia este emotionanta cu siguranta i-au dat lacrimile doamnei.

  3. Sunt multi profesori iubiti in invatamantul romanesc, dar vorbim asa de rar despre ei… aproape deloc. Cautam mereu scandalul si etichetarile: daca unul ia mita, iau toti, daca unul abuzeaza un elev, apoi toti o fac… Pacat!

  4. inseamna ca mai sunt dascali cu har ,gen domnu’ Trandafir ,ca altfel elevii nu ar fi recurs la un astfel de gest ,in opinie personala emotionant ; din obligatie nu ar face nimeni asa ceva …frumos ,in toata nebunia asta economica,politica si sociala …urmati-va intuitia si fiti voi insiva !…mai sunt si oameni care sfintesc locul …bucurie !!!

  5. Cred cu tarie ca inca Mai sunt cadre didactice care isi fac meseria cu daruinta si placere! La salariile care sunt in invatamant, Nu vad alt motiv pentru care ar sta… Pacat ca Nu toti sunt apreciati cum ar trebui!

  6. salariile din invatamant,sanatate, bugetari ,functionari publici …cine pune suflet in ceea ce face si daruieste neconditionat din talentul si priciperea sa ,apoi acela-i Omul care-L bucura pe Dumnezeu…pe-aici nu-i loc pentru acei arginti …stie Cel de Sus ce griji si ce nevoi avem si ca trebuie sa ne platim darile ,impozitele …insa lectia aceasta a iubirii vibreaza in infinit !

LĂSAȚI UN MESAJ