Un autoturism intoarce pe linia pe linia continua, un pieton o ia “pe aratura” si un sofer refuza sa acorde prioritate.

Cum se circula in Bacau

Posted by Desteptarea de Bacau on Tuesday, March 22, 2016


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. ultima, cu prioritatea, cred ca din punct de vedere legal avea prioritate ala filmat. Nu exista indicatoare in acea intersectie din cate imi amintesc. Au fost dar s-au evaporat. Asa ca, indiferent ce stiu riveranii, se respecta legea.

  2. Bacaul un fel de tara nimanui ……Primaria si Politia sa monteze camere de luat vederii si garantat datele problemei se vor schimba. Peste tot se poate numai Bacaul a ramas intepenit in evul mediu. Cu banii incasati pe amenzi se pot monta camere tot orasul iar noi cetatenii nu vom suporta mitocania individului cu volan in mina ce ,,respecta,, legea in functie de marimea muschiului din dotare.

  3. de ce nu filmeaza nimeni haosul din fiecare dimineata de pe strazile acestui mic bucuresti? care mai de care se intrece in arogante sa-si duca odraslele la scoala cu masinile/limuzinele sa nu li se toceasca talpile de mers pe jos sau sa nu se ingramadeasca ca-ntr-o cutie de sardele in autobuze printre ceilalti amarasteni…sa mai adaug ca aroganta unora merge pana la a-si duce punga cu gunoi la tomberon cu masina, am vazut cateva astfel de exemplare! fara suparare dar asta e realitatea in bacaul lui stavarake!

  4. asa pt pura curiozitate….EXISTA vreo REGULA, una macar, vizibila fie si la microscopul electronic, care sa fie VIABILA si sa FUNCTIONEZE in orasul bacovian?!!!!!!!!! bre… cine le-o-ncurcat, sa le descalceasca….cine a creat gropile, sa reabiliteze de la “o” cu cap!!! Ca ” Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea!”…curg exemplelele garlaaa….si-o sa mai curga!!!!! si-o sa mai pice!!!!!

  5. ACELASI P PRIMARIE, POLITIE…….de dat in gropi, dam cu totii!!!!!! Asta se vede si fara camere de filmat! INCOMPETENTA, INCONSTIENTA, IGNORANTA, simptome caracteristice involutiei….
    Apropo, semnul acela….STOP…cand il puneti, dragilor?!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ