Miercuri, 06 aprilie a.c., în jurul orei 10.00, jandarmii băcăuani au identificat un tânăr care s-a făcut nevăzut cu smartphone-ul unui adolescent.

Echipa de intervenţie a fost sesizată de către dispecerul de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, despre faptul că un tânăr a apelat SNAU 112 şi a solicitat sprijin, deoarece acesta a rămas fără telefonul mobil după ce în prealabil i l-a împrumutat unui alt tânăr, L.I. de 17 ani, domiciliat în municipiul Bacău, pentru a purta o convorbire telefonică. După ce a vorbit la telefon, persoana în cauză a refuzat să returneze telefonul şi a fugit.

Jandarmii împreună cu tânărul păgubit au trecut imediat la căutarea făptuitorului în zona în care a fugit, în primă fază acesta nefiind găsit.

După aproximativ 30 de minute, jandarmii s-au întors în zona unde s-a petrecut fapta, căutându-l şi găsindu-l pe făptuitor ascuns printre blocurile din apropiere.

Cu ocazia controlului corporal, asupra persoanei în cauză a fost găsit telefonul mobil care aparţinea numitului I.G. de 15 ani, domiciliat într-o comună limitrofă municipiului Bacău.

Urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul susceptibil încălcării prevederilor art. 238, C.P. (abuzul de încredere), dosarul cu actele de constatare şi bunul recuperat fiind predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ