14 iunie 2024
Zona zeroFapt diversCum să te îmbraci vara: manualul esențial pentru bărbați

Cum să te îmbraci vara: manualul esențial pentru bărbați

Ce haine sunt potrivite pentru birou? Cum te duci la întâlnirea cu tipa de pe Tinder? Cum te îmbraci la barul de pe plajă?

Avem câteva luni la dispoziție pentru toate tendințele acestei veri. Vor fi în continuare la modă cămășile hawaiiene? Cum să te îmbraci în alb fără să pari că vii de la o petrecere tematică? Cămășile înflorate sunt încă acceptate? Știm teoria pe de rost, dar uneori vine testul practic și ne pune la încercare.

Cum să te îmbraci vara… pentru o după-amiază la cumpărăturiPentru mulți, lunile de vară, pe lângă vacanțe, sunt sinonime cu zilele intensive. După programul de muncă, rămâne suficient timp să-ți trăiești și viața personală. În acele ore suplimentare vă dați seama că aveți timp să faceți totul: să mergeți la sală, să ieșiți cu prietenii și să faceți și o plimbare prin magazinele preferate. Pentru acest plan în care după-amiaza este a ta, îți propunem confortul mai presus de orice. O pereche de pantaloni scurți tip chino, cu cămașa ta cu imprimeu preferată, îmbrăcăminte sport și o cămașă deasupra (cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă, în funcție de temperatura orașului tău) pentru a-i oferi un look urban și diferit. O atmosferă informală și distractivă cu opțiuni interesante pe terasa la modă.

Emag vezi ofertele verii

Cum să te îmbraci vara… pentru întâlnirea cu tipa de pe Tinder

Odată cu vremea bună, este timpul să dezvirtualizați întâlnirile de pe Tinder pe care le aveați în așteptare. O primă întâlnire în care hainele pe care le vei purta îi vor spune celeilalte persoane multe despre tine. Un look îngrijit, fără a părea că te-ai chinuit prea mult, este cheia și, în același timp, hainele pe care le alegi ar trebui să reflecte personalitatea ta. Gusturile și stilurile intră aici în joc, dar dacă sunteți în căutarea unui look lejer, vă sugerăm să amestecați diferite stiluri: pantaloni tehnici, cu o cămașă care emană clasă poate fi un început bun. În acest caz, nu subestimați puterea accesoriilor pentru că știm cu toții că stilul stă în micile detalii Câteva dintre ele foarte bine alese și veți avea un aspect simplu, dar atractiv, pentru a vă impresiona partenera de „date”.

Cum să te îmbraci vara… pentru mersul la birou

Lunile de vară sunt de obicei cele mai relaxate la birou. Jumătate din colegi sunt în vacanță, iar cealaltă jumătate se gândește la vacanță, astfel încât să vă puteți permite să vă îmbrăcați mai relaxat. Dacă aveți încă câteva întâlniri și vizite importante programate, alegeți un aspect proaspăt, dar la fel de elegant. Un efect pe care îl veți obține purtând mult negru. Un pantalon de costum de designer, pantofi de lux, dar fără șosete, o jachetă și un tricou pentru a reduce puțin formalitatea pot alcătui o uniformă de lucru perfectă pentru aceste luni de vară.

Cum să te îmbraci vara… pentru o seară la barul de pe plajă

Dacă locuiți într-un oraș cu mare sau dacă sunteți în vacanță pe litoral, planul de vară prin excelență este să vă petreceți seara la un bar pe plajă. Un loc unde orele zboară și în care este ușor să începeți prin a privi apusul și fiți tot acolo pentru răsăritul soarelui. De aceea este convenabil să fiți pregătiți pentru ceea ce se poate întâmpla și să purtați un aspect care să reziste bine trecerii timpului. Propunerea noastră: o pereche de pantaloni scurti bermude, cămașă și sandalele preferate (nu șlapi). „Beachy”, dar sofisticat. Două adjective care nu sunt deloc opuse.

Cum să te îmbraci vara… pentru o zi obișnuită

Fie că sunteți în vacanță sau vă urmăriți rutina de lucru, acest set este unul dintre cele care, oriunde ați merge, nu va da greș niciodată pentru că nu există ceva mai estival decât un tricou sau o cămașă în dungi, stil marinar. O bază esențială a oricărei garderobe de vară. Combinați-o cu un pantalon chino confortabil, cu niște ochelari de soare și cu câteva accesorii care doar uitându-ne la ele ne amintesc de perioada anului în care ne aflăm.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri