În baza unor date deținute de Biroul Investigații Criminale Poliției Municipiului Bacău, a fost depistat un bărbat de 47 ani, domiciliat în mun. Bacău și din probatoriu s-a stabilit că acesta, este autorul unui număr de trei infracţiuni de înşelăciune, comise după următorul mod de operare: racola clienţi din rândul trecătorilor şi în schimbul promisiunii că le va vinde tigări fără timbru încasa diverse sume de bani (intre 60 și 550 lei) de la aceştia şi le lăsa în schimb drept gaj un telefon mobil defect (telefon la care el vorbea de faţă cu victima în ideea de a creea convingerea că funcţionează).

Le solicita să îl aştepte într-un anumit loc pentru a aduce ţigările, după care acesta părăsea zona fără a mai reveni,

Faţă de persoana suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ