Un barbat care a vrut sa vand o masina pe un site specializat, a fost pacalit de doua persoane care l-au convins sa vina in Bacau, sa le dea masina si sa intocmeasca si un contract de vanzare fara sa-i dea vreun euro din cei 6.000 ceruti.

Ca urmare a cercetărilor și investigațiilor efectuate, au fost identificați autorii unei infracțiuni de înșelăciune a cărei victimă a fost în bărbat de 44 ani din județul Suceava.

În fapt persoana vătămată dorea să vândă un autoturism postand anunț de vînzare pe un site specializat.

PUBLICITATE

A fost contactată de o persoană din municipiul Bacau, care s-a arătat interesat de achiziţionarea autoturismului, stabilind o întâlnire în data de 25 august în zona garii din municipiul Bacău.

La întîlnirea stabilită în locul pretinsului cumpărător au venit alte două persoane, bărbat şi femeie, aceasta din urmă recomandându-se ca fiind fiica persoanei care il dorea să cumpere autoturismul. Aceasta a spus că tatăl său nu deţine suma de 6000 euro, pentru a achiziţiona autoturismul, însă are 3 rulmenţi pe care îi va vinde în mun Galaţi cu suma de 2400 euro bucata.

Pretinsul cumpărător a convins persoana vătămată să se deplaseze în mun Galaţi, împreună cu fiica sa şi bărbatul care o însoţea pentru a vinde cei trei rulmenţi, însă înainte de plecare să întocmească actul de vânzare-cumpărare a autoturismului, act care a fost întocmit între persoana vătămată şi un anume N. N. din com Poduri jud. Bacău.

Persoana vătămată a înmânat cheile şi actele autoturismului bărbatului care o însoţea pe fiica pretinsului cumpărător, după care au plecat către Galaţi, el conducând un alt autoturism aparținând fratelui său.

Pe drum persoana vătămată a observant că autoturismul pe care dorea să il vândă nu se mai afla în urma lor, iar în urma unor alte discuții avute cu pretinsul cumpărător persoana vătămată a realizat că a fost înşelat.

Urmare a cercetărilor efectuate și având și suport tehnic oferit de către Serviciul Operaţiunii Speciale Bacău, la data de 04.09.2015 s-a reuşit identificarea autoturismului pe str. Mărăşti din mun Bacău, acesta fiind în posesia unui bărbat de 36 ani, din Bacău, persoană care ulterior s-a dovedit a fi bărbatul care a înşelat persoana vătămată.

Din investigaţiile efectuate la data de 12.09.2015 s-a reuşit și identificarea persoanei de sex feminin, care împreună cu suspectul de 36 ani, a înşelat persoana vătămată, în persoana unei tinere în vârstă de 24 ani din com Răchitoasa.

În urma verificărilor a rezultat că aceasta locuieşte fără forme legale în mun Bacău, reuşindu-se localizarea reşedinţei acesteia.

Astfel în data de 24.09.2015 din cercetări a rezultat că numita suspecta de 24 ani, se pregăteşte să plece din ţară, motiv pentru care s-a organizat o pândă la imobilul unde locuia în municipiul Bacau, aceasta fiind identificată şi condusă la sediul poliţiei.

Față de cei doi suspecți s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi Parchetului cu propunerile corespunzătoare

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Oare ce parere ar avea politia rutiera despre firma de transport Teletrans din Bacau care efectueaza curse spre Pincesti chiar si cu 30 de pasageri intr-un microbuz de 17 locuri? De multe ori la cursa de ora 9.00 am vazut foarte multi oameni in picioare intr-un microbuz care nu mai are mult pana sa se dezmembreze pe drum. O fi avand firma respectiva vreo conventie speciala incheiata cu politia rutieta care sa-i permita asemenea incalcari ale legislatiei ce pun serios in pericol siguranta pasagerilor?

    • 1. nu cred ca, comentariul tau isi are rostul in acest articol. Ori eu nu stiu sa citesc ori era vorba despre altceva in el.
      2. Poate ma insel , dar nu cred, dar partea cu depasirea numarului de persoane intr-un microbuz tine de ARR , cel care emite autorizatiile de transport si nu de rutiera

LĂSAȚI UN MESAJ