20 aprilie 2024
EvenimentCum arată locul atacului terorist de la Moscova - VIDEO

Cum arată locul atacului terorist de la Moscova – VIDEO

În timp ce bilanțul morților a depășit deja cifra 80, autoritățile au raportat capturarea a doi suspecți în legătură cu atacul, în timp ce aceștia încercau să fugă spre granița cu Ucraina.

Conform informațiilor preliminare, mașina în care se aflau suspecții a fost descoperită în cursul nopții în zona satului Khatsun, din districtul Karachi, regiunea Bryansk. Cu toate că au fost somați să oprească, suspecții au încercat să fugă, îndreptându-se către granița cu Ucraina. În timpul urmăririi, au avut loc schimburi de focuri, iar mașina s-a răsturnat. Unul dintre teroriști a fost reținut la fața locului, în timp ce celălalt a fugit în pădure.Cu sprijinul forțelor de ordine, al doilea suspect a fost găsit și reținut în jurul orei 3:50 a.m. Operațiunea de căutare pentru restul suspecților este în desfășurare, cu toate organele de drept implicate în această acțiune.

În mașina folosită de suspecți au fost descoperite un pistol mitralieră, un încărcător pentru o pușcă de asalt AKM și pașapoartele unor cetățeni din Tadjikistan, alimentând suspiciunile cu privire la legăturile internaționale ale atacului.

Între timp, autoritățile au publicat o listă completă a celor internați în spitalele afectate de atacul terorist de la Crocus, numărând un total de 107 persoane. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt în stare gravă și primesc îngrijiri în 12 spitale din Moscova.

Într-o reacție impresionantă de solidaritate, moscoviții s-au mobilizat în număr mare pentru a dona sânge, în ciuda asigurărilor anterioare că există suficiente rezerve. Cozi impresionante s-au format la punctele de donare de sânge din Moscova, oamenii venind în număr mare pentru a sprijini victimele atacului terorist de la Crocus.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, numărul deceselor a ajuns la 82 de persoane, inclusiv 3 copii, însă cifra este în continuă actualizare pe măsură ce ancheta și intervenția de urgență continuă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri