La data de 01 februarie a.c polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat și condus la sediul unității de poliție pentru cercetări un minor de 17 ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 27 ianuarie a.c., bănuitul în timp ce se deplasa pe strada 9 mai din Bacău, ar fi acostat un alt tânăr de 17 ani, căruia i-a cerut telefonul mobil pentru a se uita la ceas, iar în momentul în care ar fi primit telefonul de la persoana vătămată și l-a însușit și a fugit.

Telefonul mobil sustras, în valoare de 2 400 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Stimați părinți!

Explicaţi copiilor că a fura este cel mai înjositor obicei, indiferent dacă este vorba de un creion sau o bicicletă!

Dacă fiul sau fiica dvs. vine acasă cu obiecte de valoare, verificaţi provenienţa lor şi nu acceptaţi răspunsuri facile!

Dacă fiul sau fiica dvs. sunt invitaţi la o onomastică, verificaţi unde merg, luaţi legătura cu părinţii gazdă şi controlaţi-i la telefon;

Sfătuiţi-vă copilul să nu accepte invitaţia de a se urca în maşina unei persoane necunoscute;

Mare grijă la anturajul copilului, verificaţi-i prietenii şi discutaţi cu părinţii acestora când aveţi dubii în privinţa lor;

Educaţi copilul să nu primească daruri de la persoane necunoscute, să nu dea relaţii despre programul de lucru al dvs și mai ales să nu primească în locuință persoane care nu fac parte din familie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ