NYX Professional Makeup este un cadou pentru oricine caută produse cosmetice de înaltă calitate, demne de trusa unui make-up artist, dar care nu sunt gata să investească o avere. Formulele care garantează rezultatele așteptate și o gamă de prețuri accesibile sunt echilibrul pentru care Tony Ko, fondatoarea mărcii, se străduiește de la început.

Cum a început totul? Tony a creat marca NYX în 1999 – fata avea atunci doar 26 de ani. La acea vreme, nu avea experiență în afaceri. Dar dorința de a-și aduce ideile la viață a predeterminat succesul, în care ea, de altfel, a crezut încă de la început. La acea vreme, Ko nu a putut găsi produse pentru a crea un machiaj strălucitor și de lungă durată. Ceea ce oferea piața nu i se potrivea din punct de vedere calitativ. Iar produse cosmetice scumpe, deși bune, nu toată lumea își poate permite.

Avea dorința de a-și oferi propria alternativă dintr-un motiv. Industria de înfrumusețare îi era familiară lui Tony încă de la o vârstă fragedă: la scurt timp după ce familia s-a mutat din Coreea de Sud, de unde este, la Los Angeles, fata a început să lucreze într-un magazin de produse cosmetice pe care mama ei l-a deschis. Așa că au trecut câțiva ani – Tony a urmărit și a câștigat experiență și curaj pentru a-și începe propria afacere. După ce a împrumutat suma necesară, a închiriat un spațiu adecvat și a început să creeze primele produse.

În alegerea numelui, Tony a dat frâu liber fanteziei. Marca a fost numită după vechea zeiță greacă a nopții, Nyx. Nu ar trebui să căutați niciun fel de sugestie, dar totuși este imposibil să nu observați că produsele de machiaj NYX Professional de astăzi sunt produse strălucitoare pentru un machiaj fabulos.

Primele succese nu au întârziat să apară. Acest lucru s-a întâmplat deja în anul lansării NYX Professional Makeup. Ko a fost primul care a lansat Jumbo Eye Pencil cu un ax gros și o textură moale și cremoasă. Lovitura a fost creionul de culoare albă, dar acum numărul de nuanțe disponibile depășește 30.

Acesta a fost doar începutul poveștii – câțiva ani mai târziu, numărul de articole din arsenalul NYX Professional Makeup a crescut la 1000, apoi a început să se apropie de 2000.

Tony i-a mulțumit pe toată lumea. Și nu am uitat de cei pentru care este important ca produsele, cu toate meritele lor, să fie sigure și să respecte cele mai noi standarde etice. NYX Professional Makeup este un produs cosmetic premiat PETA, formulele nu sunt testate pe animale și nu conțin ingrediente animale. Puteți găsi produse de înfrumusețare vegane în gama NYX Professional Makeup.

La douăzeci de ani de la înființare, NYX Professional Makeup rămâne fidel principiilor sale. Aceste produse cosmetice, la prețuri accesibile, oferă aproape tuturor oportunitatea de a atinge arta machiajului.PUBLICITATE