Cu TIR-ul in sensul giratoriu

6

Un TIR, aparut nu se stie de unde, a intrat, duminica noapte, in rondul sensului giratoriu de la Parcul Trandafirilor din Bacau, nereusind, insa, sa loveasca si soclul statuii lui Stefan cel Mare. In zona circulatia TIR-urilor este interzisa.

FOTO: Adrian Ursu

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

    • Dupa cate batai le-a tras Stefan cel Mare turcilor, acum unul din turci s-a gandit ca macar dupa moartea lui a intentionat sa se razbune lovind cu TIR-ul statuia voievodului. Bine ca nu a coborat Stefan de acolo!

  1. Ocazional mai studiez orasul asta si mi-am dat seama ca indicatoare nu prea sunt.
    In afara de un indicator vechi, nereflectorizant si slab observabil, montat la Piata Centrala, cu mesajul “Centru”, altceva nu exista.
    Ca strain sau rezident al altui oras/judet, cum pot sa-mi dau seama ca e centru de oras sau nu?

  2. Giratoriul e intr-o zona bine iluminata si n-ai cum sa-l vezi. Doar daca soferul a adormit sau avea alta treaba, admira catedrala . Pe pilot automat sigur masina nu era trecuta.

LĂSAȚI UN MESAJ