Desi accesul autoturismelor este strict interzis in Parcul Cancicov din Bacau, un cetatean s-a plimbat, astazi, la amiaza, cu SUV-ul pe aleile acestuia.

FOTO: Nicu Chiriac / Facebook

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

15 COMENTARII

 1. un nesimtit caruia nu ii pasa ca pe acolo alearga copiii nostri. si dupa cum vad in poze , nu vorbim de un pustan fara minte si educatie, vedem un om trecut prin viata, carunt in cap si care trebui, eventual , sa isi controleze nitel “mansarda”. cred totusi ca vorbim doar de lipsa crasa de educatie.
  BC 79 VIS…

 2. Si prin Piata Tricolorului, printre fantana arteziana si banci ce o incercuiesc un off-road zilnic plimba o rulota imensa. Acesta disloca placile din aceasta piateta abia refacute datorita tonajului ridicat.

 3. De ce va mirati, in Parcul Cancicov, sunt indivizi care se plimba zilnic, cu masinile prin parc.Chiar daca sunt bariere, neincuiate, semne de circulatie neluate in seama, pina la Muzeul de Istorie, la restaurant(si in fata si in spate), la sediul Spatii verzi, se circula, in prostie, numai cu masinile.Unele dintre ele, foarte bengoase.Unele dintre ele, poarta numere cu emblema C.L.B. Ce a fost si ce a ajuns acest frumos parc,care in scurta vreme o sa dispara, si va ramine doar pe harta orasului.

 4. Toate relele se petrec din cauza autoritatilor si a celor care au in atributii ordinea si disciplina orasului .
  Cu acesti indivizi care stapanesc acum primaria + judetul , nu se va schimba nimic .
  Ei sunt cei care cred ca lor li se cuvine totul iar populatia trebuie sa-i suporte ori ce-ar fi .
  A venit timpul sa-i schimbam pe acesti incompetenti , inculti , semianalfabeti , ignoranti , lipsiti de buna educatie si maniere .

 5. Acea mașină aparține unei firme ce întreține spațiile verzi din parc, și, are contract cu primăria. Omul era la munca și trebuia sa schimbe niște pompe de apa pentru irigații, cred ca se vede ca nu mai sunt acele bălării din ani trecuți. Cred ca trebuia sa meargă cu ușa deschisă sa se vadă ca transporta ceva ( pompe).

LĂSAȚI UN MESAJ