Un adolescent din Bacau a trimis un mesaj la Ministerul Afacerilor Interne in care si-a exprimat dorinta ca, de ziua lui, pe 26 octombrie, la implinirea varstei de 14 ani, sa participe la o activitate cu politisti, motivand ca acesta ar fi cel mai frumos cadou.

“Bună ziua/seara,
Aș dori ca de ziua mea (26 octombrie, fac 14 ani) să particip la o intervenție alături de poliția Bacău, mi-aș dori din tot sufletul.
Ar fi cel mai frumos cadou!
Vă mulțumesc că m-ați ascultat!”

Acest mesaj a fost trimis de Alexandru acum câteva zile pe pagina de facebook a Ministerului de Interne.

Dorința tânărului a fost îndeplinită de polițiștii de la rutieră care, astăzi, au petrecut o oră din programul de serviciu alături tânărul aniversat.

Băiatul și polițiștii au patrulat pe E 85, unde echipaj de poliţie rutieră din Bacău a desfăşurat activităţi de prevenire.

Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un ghiozdan, o şapcă şi un tricou ce poartă mesajul Copilărie fără delincvenţă şi o revistă Poliţia Română pentru a se familiariza cu câteva din tainele muncii de poliţist.

În cadrul activităților desfășurate, adolescentului i-au fost prezentate autospeciala de poliţie şi aparatul radar Trucam.

În acest context, tânărul a povestit poliţiştilor că este visul lui să îmbrăţişeze această meserie şi că se va pregăti intens în acest sens.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău transmite un sincer ”La mulţi ani!” tânărului băcăuan şi îl aşteptăm în echipa sa.