La inceput de mandat, asa cum s-a procedat de fiecare data, au fost stabilite atributiile celor care vor gestiona problemele judetului Bacau in urmatorii patru ani.

Social-democratul Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean (CJ), va coordona activitatea administratorului public, a secretarului judetului, compartimentului de audit intern, a structurii Arhitect-sef si a cabinetului propriu.

De asemenea, va avea in subordine Unitatea de Implementare a Proiectului „Sistem integrat de management al deseurilor solide”, RA Aeroportul International „G. Enescu”, SC Parc Industrial HIT Bacau, Spitalul Judetean de Urgenta si nou infiintatul Serviciu Public de Administrare a Sistemului Integrat de Management al Deseurilor, care va gestiona Celula II.

Ionel Floroiu: investitii, achizitii, drumuri

Vicepresedintele Ionel Floroiu, PSD, si-a pastrat domeniile de activitate avute in mandatul trecut, mai putin RA Aeroportul International. El va coordona Directia tehnic-investitii si lucrari publice, Directia economica si Directia de achizitii publice.

Dintre institutiile subordonate CJ Bacau, Ionel Floroiu va raspunde de urmatoarele: Serviciul Public Judetean de Drumuri, Serviciul Judetean de Promovarea Turismului, Complexul Muzeal „Iulian Antonescu”, Filarmonica „Mihail Jora”, Centrul Judetean pentru Promovarea Culturii, Scoala Populara de Arte si Meserii, Ansamblul „Busuiocul” si Revista de Cultura „Ateneu”.

Vicele ALDE: transport, dezvoltare, agricultura

Vicepresedintele Marius Gheorghita, ALDE, aflat la primul mandat, a preluat, in mare, compartimentele si institutiile coordonate de fostul vice, liberalul Claudiu Nastasa.

Concret, e vorba despre Compartimentul de Transport Public, Directia de Dezvoltare Durabila si Managementul Proiectelor, Directia de Resurse Umane, Complexul Muzeal „Ion Borcea”, Biblioteca Judeteana „C. Sturdza”, Serviciul Public de Protectia Plantelor si Camera Agricola Judeteana. Secretarul judetului Bacau, Catalina Elena Zara, va raspunde de activitatea Directiei Juridice si de administratie locala, a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si a Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Bacau. Acum stim cine, cu ce se ocupa.

Vom urmari cu interes activitatea sefilor CJ luna de luna si vom aseza concluziile fata in fata cu raportul pe care acestia, conform legii, il vor intocmi si il vor prezenta pe site-ul institutiei la sfârsit de an.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. In satul Frumuselu ,comuna Glavanesti s-a turnat asfalt . La toate iesirile din ulite s-a turnat asfalt, dar la iesirile din ulitele contribuabilior Mavrichi ,Boubreaz,Onofrei si David nu ,deoarece nu ar fi in proiect . Asa sustin ,,autoritatile locale,, . Nu s-a pus macar o lopata de prundis niciodata .Ulita a fost modernizata de familiile David, Onofrei, Boubreaz . Stim bine ca acest proiect este al Consiliului Judetean ,de aceea il rugam pe domnul Floroiu Ionel, vicepresedinte al CJ BACAU sa verifice cele semnalate .

LĂSAȚI UN MESAJ