La începutul acestei săptămâni, jandarmii aflaţi în serviciul de de pază şi control acces la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău au depistat un bărbat care a intrat în incinta instituţiei având asupra sa mai multe obiecte metalice interzise nedeclarate.

După ce a trecut de filtrul de securitate de la intrarea în sediul Parchetului şi în urma controlului executat cu detectorul mobil de metale, asupra acestuia s-au găsit asupra sa un cuţit cu lungimea totală de 19 cm şi lungimea lamei de 9 cm, alt cuţit cu lungimea totală de 20 cm şi lungimea lamei de 8,5 cm, un cuter cu lungimea totală de 22 cm şi lungimea lamei de 8,5 cm şi un foarfece cu lungimea de 10 cm, obiecte pe care nu le-a declarat în prealabil la întrebarea adresată de către subofiţer cu privire la deţinerea unor astfel de obiecte.

Persoanei respective, identificate ca fiind I.N., de 56 de ani, domiciliat într-o comună din judeţul Bacău, i s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” prevăzută de Codul penal, acestea, obiectele şi persoana în cauză fiind predate organelor de urmărire penală din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, pentru continuarea cercetărilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ