Divizionara A de handbal masculin CSȘM Bacău a câștigat turneul internațional de la Chișinău la care a participat weekend-ul trecut.

Echipa antrenată de Gabriel Armanu a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri. După ce vineri a trecut cu 39-29 (19-15) de PGU Tiraspol (Republica Moldova) și cu 44-22 (23-10) de Portovik Yuzhny (Ucraina), sâmbătă, CSȘM s-a impus și în fața gazdelor de la Olimpus Chișinău, pe care le-a învins cu 35-32 (17-14). În contul băcăuanilor au intrat și două premii individuale, Ionuț Broască fiind desemnat cel mai bun inter dreapta, iar Gabriel Dumitriu cel mai bun pivot.

Campionatul Diviziei A se va relua pe 18 februarie, în prima etapă a returului, CSȘM Bacău primind vizita liderei Poli Iași.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ