“Seriozitate, munca, disciplina”. Acesta a fost mesajul pe care antrenorul CSSM Bacau, Bogdan Voica, l-a transmis jucatorilor sai, ieri, la reunirea noii divizionare A de handbal masculin a Bacaului. Doar doua absente, ambele motivate: portarii Bobeica (prezent cu lotul national de tineret la Mondialele din Brazilia) si Freiwald, aflat la examenul de admitere la Facultate.

In rest, nu a lipsit nimeni. Nici “ultimii supravietuitori” ai Stiintei MD, Raducu Tamas si Alin Câmpan, nici nou venitii Florin Ciubotariu (ex Poli Timisoara) si Alex Juverdianu (Steaua), nici ceilalti jucatori sositi, ca si Freiwald, de la Centrul National de Excelenta: Gabriel Dumitru, Robert Gal si Ionut Uruianu.

“Nu ne vom opri aici cu transferurile. Cautam, in continuare, jucatori de mâna stânga”, a declarat managerul CSSM, Gabriel Armanu, care a admis ca noua echipa are ca obiectiv promovarea in Liga Nationala.

PUBLICITATE

Accederea in primul esalon la capatul sezonului 2015-2016 este, de altfel, leit-motivul handbalistilor bacauani, indiferent ca vorbim despre vechea sau noua garda. “Am mai trait o experienta asemanatoare la Resita. Obiectivul nostru este promovarea, in prima faza, dupa care ne dorim sa ajungem cât mai sus in Liga Nationala”, a precizat Ciubotariu.

“E clar ca vizam promovarea, chiar daca suntem o echipa noua. Vrem sa crestem cu totii impreuna: jucatori cu experienta, jucatori tineri si public”, a declarat Juverdianu. Un mesaj pentru public a avut si Alin Câmpan, care, dupa ce a fost foarte aproape de a ajunge la Steaua, se afla acum pe punctul de a semna un contract pe doua sezoane cu CSSM:

“Practic, o luam de la zero, si speram ca publicul sa aiba incredere in noi. Eu cred ca victoriile si evolutiile noastre vor readuce lumea la sala. Nu stim exact cum va arata campionatul, sa vedem ce se va intâmpla si pe la Constanta, dar e cert ca ne dorim promovarea”. Robert Gal a explicat de ce a ales Bacaul (“stiam cine va fi antrenor, ma refer la domnul Bogdan Voica, cunosteam seriozitatea domnului Armanu si, totodata, stiam ca am nevoie de o echipa in care sa cresc”), in timp ce juniorii Ionut Broasca si Dragos Hantaru au vorbit despre noua lor provocare.

“Imi doresc sa fie un campionat cât mai bun posibil pentru mine si pentru echipa”, a spus Broasca. “Vreau vca noi, cei mici sa crestem pe lânga jucatorii cu experienta si, cu totii sa ne bucuram la final”, a declarat Hantaru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ