Pentru al doilea an la rând, handbaliștii juniori 2 de la CSȘM Bacău au ajuns în finala turneului internațional „Youth Cup HBD”. Câștigătoare în 2016, echipa antrenată de Gabriel Armanu a pierdut finala actualei ediții, care a reunit, la Dudelange (Luxemburg), cu prilejul Sărbătorilor Pascale, 10 echipe din nouă țări europene.

În grupă, CSȘM a câștigat toate cele patru meciuri: 17-10 (8-7) cu elvețienii de la SG Pilatus, 16-10 (7-6) cu francezii de la Limoges, 15-11 (10-2) cu Callant Tongeren (Belgia) și 23-14 (9-5) cu gruparea sârbă Lakovi BP.

În semifinale, băcăuanii au trecut cu 18-11 (8-7) de gazdele de la Dudelange, pentru ca ultimul act al competiției să propună reeditarea finalei de anul trecut: CSȘM- HC Fivers Viena. De data aceasta, câștig de cauză au avut austriecii, cu 22-13. Pe lângă medalia de argint, CSȘM Bacău a revendicat și două distincții individuale, Andrei Totoi și Cătălin Brăescu fiind nominalizați în echipa turneului.

În Luxemburg, băcăuanii au utilizat următorul lot: Andrei Cozma, Andrei Copos- portari; Andrei Totoi, Ștefan Gherasim, Ionuț Vamanu, Dragoș Păscălin, Răzvan Pușcuță, Eduard Iordachi, Cătălin Brăescu, Marius Grădinaru, Eduard Marcu, Răzvan Armanu, Rareș Chiriac și David Leocă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ