A patra finală disputată anul acesta de handbaliștii juniori ai CSȘM Bacău. Și a treia medalie națională cucerită. După aurul obținut de juniorii 1 și de juniorii 3, duminică, în vitrina clubului aparținând municipalității băcăuane și-a făcut loc și argintul juniorilor 2.

La drept vorbind, echipa antrenată de Gabriel Armanu și Gabriela Manea s-a aflat la numai o repriză de titlul național. Aflată în avantaj de un gol (14-13) la pauza finalei de duminică a turneului de la Buzău, gruparea băcăuană s-a văzut depășită în partea secundă de CSM București, care și-a adjudecat titlul grație unei victorii cu scorul de 31-27.

De altfel, „tigrișorii” de la CSM Bucuresti au fost nașii „csmeișorilor” băcăuani la turneul final de la Buzău. Și asta pentru că în drumul spre finală, CSȘM a mai înregistrat o înfrângere în fața CSM-ului București, însă în grupă: 13-28 (7-13). În rest, băcăuanii au dat-o pe victorii. Două în grupă: 39-29 (17-6) cu LPS Roman și 28-25 (15-13) cu LPS Suceava și una în semifinale: 36-28 (17-11) cu CSȘ Sighișoara.

PUBLICITATE

Pe lângă titlul de vice-campioană națională, CSȘM Bacău a mai avut satisfacția de a avea patru jucători în echipa ideală a turneului final: Andrei Totoi (pivot), Eduard Iordachi (inter dreapta), Ionuț Vamanu (extremă dreapta) si Răzvan Pușcuță, declarat MVP-ul competiției.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ