Bacauanii au pierdut amicalul cu Dinamo si l-au câstigat pe cel cu CSU Danubius Galati

Dupa o pauza indelungata, handbalistii divizionarei CSSM Bacau au revenit pe teren. Nu pentru un meci oficial, ci pentru primele doua amicale ale anului: nu mai putin de doua in decurs de doua zile. Vineri, echipa antrenata de Bogdan Voica a evoluat pe terenul liderei Ligii Nationale, Dinamo Bucuresti. Pe fondul unei evolutii bune, dezinhibate, bacauanii au condus la pauza cu 19-14, inainte ca Dinamo sa basculeze rezultatul final in favoarea sa: 34-29. De la un test in deplasare contra primei clasate din Liga Nationala, CSSM a trecut sâmbata la un joc de verificare pe teren propriu contra “lanternei rosii” din primul esalon, CSU Danubius Galati. De data aceasta, bacauanii s-au vazut condusi la pauza cu 14-19 pentru ca la final, rezultatul de pe tabela Salii Sporturilor sa fie de partea lor: 31-29. Seria meciurilor de pregatire va continua saptamâna aceasta cu alte patru confruntari. Astfel, mâine, de la ora 16.30, Buinenko si compania vor evolua in deplasare in compania unei alte echipe din Liga Nationala, HC Vaslui, pentru ca la finalul saptamânii sa participe la un turneu desfasurat la Sighisoara. Programul jocurilor de la Sighisoara este urmatorul: pe 21 ianuarie, cu CSM Oradea, pe 22, cu HCM Sighisoara, iar pe 23 ianuarie cu CSM Ploiesti. Campionatul Diviziei A se va relua pe 7 februarie, in prima etapa a returului CSSM Bacau urmând sa primeasca vizita bucurestenilor de la CSM II Bucuresti. Dupa prima jumatate a competitiei, formatia finantata de Primaria Bacau se situeaza pe locul 3 in Seria A a campionatului cadet, cu 28 de puncte, primele doua locuri fiind ocupate de HC Dobrogea Sud (33 puncte) si CSU Suceava (31 puncte si un meci mai mult).
De precizat ca la amicalele cu Dinamo si CSU Danubius Galati, antrenorul Bogdan Voica nu a putut conta pe Gal, Uruianu si Dumitriu (toti trei convocati la lotul national de tineret), Tamas (victima unei entorse) si Juverdianu, care se afla in perioada de refacere dupa interventia chirurgicala de la genunchi.
Dinamo Bucuresti- CSSM Bacau 34-29 (14-19). CSSM: Bobeica, Frewald- Buinenko (8 goluri), Gal (7), Ciubotariu (4), Rata (3), Popia (2), Broasca (2), Moisa (1), Câmpan (1), Hantaru (1), Dumitriu, Cotinghiu, Lita.
CSSM Bacau- CSU Danubius Galati 31-29 (16-17). CSS: Bobeica, Frreiwald- Broasca (6 goluri), Moisa (5), Ciubotariu (5), Buinenko (5), Rata (3), Cotinghiu (3), Câmpan (2), Popia (1), Hantaru (1), Lita.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ