Bacaul gazduieste in week-end turneul semifinal al CN de minivolei feminin

Echipa de minivolei a CSS Bacau se comporta ca un buldozer: isi “asfalteaza” toate adversarele. In acest sezon, elevele lui Dumitru Matanie a câstigat toate cele patru turnee ale Campionatului National. Mai mult, in 12 meciuri, CSS Bacau a obtinut tot atâtea victorii. Iar bacauancele nu vor sa se opreasca aici. Cu atât mai mult cu cât in acest week-end vor gazdui unul din turneele semifinale ale campionatului.

“Obiectivul nostru este de a merge in finala. De aceea ne-am si batut pentru a organiza turneul semifinal”, a declarat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie. Turneul semifinal de la Bacau se va derula sâmbata si duminica, la sala de sport a CN “Vasile Alecsandri” si va reuni la start, pe lânga gazdele de la CSS, CSS Ploiesti, LPS Suceava si CSS Unirea Iasi.

“Sincer, nu cunosc foarte multe detalii despre adversarele noastre, insa e clar ca sunt echipe bune. Sper ca noi sa ne continuam parcursul bun, atât la nivel de joc, cât si de rezultat”, a declarat Dumitru Matanie, care conteaza pe urmatorul lot de jucatoare: Alexandra Adragai, Iulia Matanie, Nicola Juncu, Denisa Sava, Madalina Airoaie, Neidi Enache, Bianca Dodan, Bianca Popa, Carina Nastasa, Ioana Bunea, Maria Bahrim si Bianca Ailincai.

Tragerea la sorti a meciurilor de la turneul semifinal va avea loc vineri, 17 aprilie, insa bacauancele cunosc, deja, orele la care vor evolua: sâmbata, la 10 si la 17.00, iar duminica, de la 10.00. Pentru a-si mentine forma sportiva, CSS Bacau si-a programat la mijlocul saptamânii doua jocuri de verificare pe terenul Botosaniului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ