Juniorii III de la Cubul Sportiv Scolar (CSS) Bacau au participat la sfârsitul saptamânii trecute la primul turneu semifinal, team-ul bacauan facând parte din seria aV-a care s-a disputat la Sfântu Gheorghe. Echipa pregatita de Marius Capusa a invins pe LPS Iasi cu 34-30, a pierdut in fata gazdelor de la CSM cu 29-18 si a invins-o in meciul decisiv pe Dinamo Bucuresti cu 38-31. In urma acestor rezultate, CSS Bacau s-a clasat pe locul secund in serie si s-a calificat la al II-lea turneu semifinal care se va disputa pe 20-22 mai pe teren neutru. Adversarele juniorilor III de la CSS vor fi Academia Resita, Academia Minaur Baia Mare si LPS Suceava.

„A fost un turneu greu, chiar obositor, echipele participante fiind cam de aceeasi valoare. Sunt niste copii, niste generatii, care vor sa faca handbal si care trebuie sustinuti. La turneul semifinal II va fi mult mai greu pentru ca vom intâlni echipe private, care sunt foarte puternice, cum ar fi Academia Resita, sau, cea mai buna echipa din tara, dupa parerea mea, LPS Suceava. Noi insa, vom face ce stim mai bine si vom lupta pâna la capat”, a declarat Marius Capusa, antrenor CSS Bacau.

Lotul CSS Bacau: Rares Uricaru, George Dârlau, Tudor Chifane, Adrian Ciobanu, Petru Irimia, Dan Andor, Tiberiu Chereches, Florin Dodica, Luis Stefan, Claudiu Toader, Vlad Baisan, Cosmin Bidasca, Mihai Turcu, Alexandru Ludu si Tirisca Vlad, care a lipsit de la acesat turneu din motive medicale.
Florin Stefanescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ