Turneele semifinale III și IV ale campionatului național de juniori 3 sunt în plină desfășurare la Sala Orizont din Bacău. A doua zi de confruntări a debutat cu partida dintre CSS Bacău și CSM Ploiești, tranșat de băcăuani cu scorul de 26-21 (12-11).

Meciul a fost trăit la intensitate maximă de pe banca de antrenorul Marius Căpușă, care după ultimul fluier a declarat pentru ziarul Deșteptarea: “Ploieștiul este vicecampiona națională la juniori 4. Organizarea acestui turneu pare o povară pentru copiii noștri, presiunea și emoțiile fiind mari. Și eu am avut emoții mari pentru că ieri n-am jucat, pentru că trebuia să avem meci cu Dinamo care nu a venit la turneu.

Ploieștenii au avut și meciul din prima zi, și a fost oarecum mai ușor pentru ei. Noi am ratat mult, chiar și trei aruncări de la 7 m, dar, am avut un joc bun, mai ales în repriza secundă. Sunt foarte mulțumit de jocul echipei, și abordăm ultimul meci, cel cu Iași, la victorie.”

În celelalte două meciuri programate sâmbătă, 1 aprilie, jocuri din turneul semifinal III, CSSM Bacău a trecut de LPS Targ5u Mu5res cu 28-15 (11-12), iar CSS1 Constanța a pierdut cu 30-24 (13-14) în fața celor de la LPS Piatra Neamț. În ultima zi, duminică, 2 aprilie, sunt programate întâlnirile: Ora 09.00: LPS Târgu-Mureș- CSȘ 1 Constanța (Grupa III). Ora 10.30: LPS Piatra Neamț- CSȘM Bacău (Grupa III). Ora 12.00: CSȘ Bacău- LPS Iași (Grupa IV).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ