Echipa de junioare IV a CSȘ Bacău se află în primele șase echipe din țară. Gruparea băcăuană a participat la turneul final de la Reșița, care a reunit, în perioada 14-17 iunie, cele mai bune 16 echipe la această categorie de vârstă.

Participantele au fost împărțite în patru grupe, CSȘ Bacău făcând parte din grupa B, alături de CSM VSK Csikszereda Miercurea-Ciuc, CSO Pantelimon și CSȘ Petroșani. Gruparea antrenată de Ion Arsene și Georgiana Vântu s-a calificat în primele opt echipe, după două victorii (21-15 cu CSO Pantelimon și 16-12 cu CSȘ Petroșani) și o înfrângere: 15-20 cu CSM VSK Csikszereda Miercurea-Ciuc.

Repartizate în grupa principală 1, băcăuancele au câștigat cu 18-12 meciul susținut cu United Galați și l-au pierdut pe cel cu CSM București (scor 13-18), nereușind să se califice în semifinalele campionatului.

Meciurile de clasament (17-15 cu Corona 2010 Brașov și 19-21 cu CSM Ploiești) au plasat CSȘ Bacău pe un onorant locul 6 în ierarhia finală. Totodată, formația băcăuană a dat și cel mai bun inter stânga al turneului final, în persoana Elisei Ioana Apostu.

CSȘ Bacău a utilizat următorul lot de handbaliste: Alina Anchidin, Ștefana Andriescu, Daria Anghel, Elisa Ioana Apostu, Bianca Ioana Ungureanu, Cosmina Dediu, Maria Dinu, Delia Rău, Iulia Iacob, Yasmina Ifrim, Teodora Iordănescu, Daria Olariu, Daria Grigoraș, Andreea Solonțanu, Mălina Avădanei, Aura Botezatu și Eva Pozânărea.

Alte articole