Meciuri la foc automat pentru echipele de volei ale CSȘ Bacău. Și nu curg doar meciurile, ci și victoriile. Să o luăm în ordine. În ordinea vârstei. La primul turneu stagional, derulat recent, la Focșani, echipa feminină de minivolei (foto) a clubului condus de Marius Căpușă a obținut trei victorii din trei: 3-1 cu Sport Plus Brăila, 3-1 cu CSȘ Focșani și 3-1 cu CSȘ Galați.

În formula Ioana Cuciurean, Miruna Godoci, Delia Dabija, Maria Nădejde, Lorena Mihai, Letiția Măgirescu, Cristiana Aștefănoaei, Ștefana Bălăiță, Daria Nour, Andreea Laza, Aida Apreutesei, Teo Elisei și mezina Sophie Vasluianu (jucătoare născută în 2011) gruparea antrenată de Traian Șnel s-a instalat în fruntea Seriei. „En-plein” și pentru echipa de mini-volei băieți pregătită de Ionuț Vasluianu. La turneul inaugural al campionatului, găzduit de Bacău, lotul compus din Răzvan Năstasă, Vlad Șnel, Matei Sava, Luca Spătaru, Victor Zaharia, Ștefan Zaharia, Matei Prună, George Fluierariu și Rareș Mihai a câștigat toate cele trei partide disputate: 3-2 cu CSȘ Botoșani, 3-1 cu CSȘ Fălticeni A și 3-2 cu CSȘ Fălticeni B.

Aflată la primul ei an în categoria Speranțe, echipa feminină antrenată de Dumitru Matanie a debutat cu ocazia turneului de pe teren propriu, la care a obținut două succese (3-0 cu CSM Brăila și 3-0 cu Sport Plus Brăila) și o înfrângere: 1-3 cu CSȘ Focșani. Mizând pe efectivul alcătuit din Ana Vintilă, Francesca Hânganu-Marian, Teo Casian, Sarah Ciubotaru, Ștefana Crăciun, Andreea Fesan, Teo Busuioc, Maria Nădejde, Lorena Mihai, Alessia Dâscă, Ilinca Ciutescu, Ioana Cuciurean și Anastasia Niculescu, Speranțele CSȘ Bacău ocupă poziția secundă în Serie.

Victorioase în prima etapă, cu 3-2 contra Focșaniului, cadetele CSȘ Bacău au pierdut cu 3-1 întâlnirea de la Iași, din runda secundă, cu Penicilina, păstrând însă regretul că au fost foarte aproape de a duce jocul în tie-break și de a lua astfel măcar un punct. Junioarele băcăuane, în schimb, zburdă. Zburdă spre o medalie! Echipa antrenată de cuplul Dumitru Matanie- Traian Șnel are două succese fără set pierdut, victoria contra Focșaniului făcând pereche cu cea obținută pe terenul Botoșaniului.
„Startul de sezon a adus rezultate bune la toate categoriile de vârstă, ceea ce ne face încrezători în privința atingerii obiectivelor”
Traian Șnel, antrenor CSȘ Bacău

3
Jucătoare care evoluează (Carmen Dițu, Mădălina Airoaie) sau au evoluat (Iulia Matanie) la prima echipă a Științei au în lot junioarele CSȘ Bacău


PUBLICITATE