CSS Bacau are sapte medalii de aur la competitiile nationale si internationale de anul acesta. “Pâna la finalul lui 2015 vreau sa ajung la zece. Ma refer la cele de aur, pentru ca pe celelalte nici nu le mai pun la socoteala”, a declarat antrenorul Ioan Butucaru cu prilejul conferintei de presa desfasurate ieri, la sediul clubului si la care au participat si doi luptatori de perspectiva, Alin Dosoftei si George Mihai. Si totusi, uneori, bronzul bate aurul.

Iar profesorul Butucaru stie bine asta: “Cele mai importante rezultate ale anului pentru noi sunt cele doua medalii de bronz obtinute de Nicu Ojog la Europene si la Mondiale. Ele sunt cu atât mai pretioase cu cât au fost cucerite la doua categorii de greutate diferite: 69, respectiv 76. Succesul la 76 kg l-a impresionat si pe cel mai mare luptator din istoria României, Stefan Rusu”. Directorul CSS Bacau, Marius Capusa a tinut, la rândul sau, sa sublinieze reusitele sectiei conduse de Ioan Butucaru.

“Sectia de lupte este pe un drum ascendent. E o adevarata formatoare de campioni, dar si de caractere”, a declarat Capusa, amintind ca ultimele cinci medalii la Europene si la Mondiale ale Bacaului au fost realizate de sportivi descoperiti si formati de Ioan Butucaru: Alexandru Botez, Irinel Botez si Nicu Ojog. “Ne bucuram de aceste rezultate si speram ca ele sa-si gaseasca o continuitate”, a punctat directorul adjunct al CSS, Costel Sava.

“Esential din acest punct de vedere ar fi sa se realizeze in cadrul orasului acea sectie de lupte promisa de directorul CSSM, Bogdan Milon”, a spus Ioan Butucaru. “Luptele bacauane trebuie sprijinite deoarece in favoarea lor vorbesc rezultate exitraordinare obtinute pe plan national si international”, a concluzionat fostul campion european de Seniori, Sebi Diaconu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ