CSȘM Bacău a încheiat pe locul 4 turneul final al Campionatului Național de handbal masculin la juniori 4 desfășurat în Bacău. Cu toate că nu a urcat pe podium, echipa antrenată de Gabriel Armanu și Valeriu Rugină a făcut o figură frumoasă, depășindu-și obiectivul fixat la startul competiției: prezența în primele opt echipe din țără. Băcăuanii au câștigat grupa preliminară A, cu trei victorii din trei jocuri: 26-20 (14-9) cu Academica Cluj Napoca, 22-14 (12-6) cu Olimpic Mizil, 28-18 (14-13) cu CSȘ Craiova. În grupa principală, CSȘM a pierdut în fața Sucevei cu 23-27 (13-14) și a remizat, 21-21 cu CSȘ Ploiești, în calcul fiind luat și meciul din grupa preliminară cu Mizilul (28-18).

Ca urmare a acestor rezultate, „csmeișorii” au ajuns în semifinale, unde au fost însă învinși de „tigrișorii” de la CSM București cu 16-28 (10-13). Ieri, în finala pentru bronz, CSȘM Bacău s-a reîntâlnit cu CSU Suceava, în fața căreia a pierdut din nou, de data aceasta cu 13-24 (7-11). În finala mică desfășurată în Sala Sporturilor, băcăuanii au evoluat în componența: Florin Sârghie, Vlad Ungureanu- Ștefan Armanu (7 goluri), Eduard Bucă (3), Codrin Liță (2), Teodor Știrbu (1), Cosmin Moisă, Robert Broască, Dragoș Canțăr, Claudiu Olaru, Matei Tancău, Ionuț Morariu și Ștefan Calapod.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ