De la începutul săptămânii și-a reluat pregătirile și echipa de handbal masculin CSM Bacău. O singură mutare la nivel de lot pentru „CSMei”, care s-au despărțit de pivotul Bogdan Păunescu. „Cu excepția lui Păunescu, contăm pe același efectiv, în speranța că vom mai putea aduce un jucător până la finalul lunii. Suntem în tratative, dar nu ne grăbim. Dacă este să aducem, vom aduce doar un jucător care să ne permită un salt calitativ”, a declarat managerul grupării băcăuane, Sorin Târcă.

Formația antrenată de Adrian Petrea a perfectat și o serie de jocuri de verificare până la reluarea campionatului. Astfel, pe 17 și 18 ianuarie, „CSMeii” vor juca la Botoșani, iar pe data de 25, la Vaslui. Clasată pe locul 10 după primele 14 etape, CSM Bacău, care are ca obiectiv prezența în play-off, își va relua parcursul din Liga Zimbrilor pe 30 ianuarie, cu un meci acasă, contra „lanternei roșii”, CSM Reșița.

Totodată, băcăuanii sunt calificați și în Final Four-ul Cupei României, care se va disputa în primăvară. Conducerea CSM-ului a luat în calcul găzduirea Final Four-ului, însă problemele de ordin financiar fac ca un asemenea demers să se afle sub semnul întrebării.PUBLICITATE