Voleibalistele de la Știința Bacău au câștigat vineri seara, la Târgoviște, derby-ul etapei a 18-a a Diviziei A1, în fața ocupantei locului secund. Partida a fost spectaculoasă, cu răsturnări de situație, echipa băcăuană arătând o formă bună, în creștere față de etapele precedente.

CSM Târgoviște a câștigat primul set, Știința Bacău și le-a adjudecat pe următoarele două, după care gazdele au trimis partida în tie-break. Iar dacă primele 4 seturi au fost câștigate la diferențe clare, parțialul decisiv a avut o evoluție a scorului pasionantă. Târgoviștencele au avut 3-0, oaspetele au întors și au condus cu 9-7, gazdele au revenit și au condus cu 12-10, însă finalul a aparținut grupării băcăuane. Rezultat final, CSM Târgoviște – Știința Bacău 2:3 (25-16, 15-25, 14-25, 25-14, 13-15), iar ”studentele” obțin un succes important în lupta pentru accederea în play-off.

”Apreciez atitudinea echipei noastre, desigur exceptând seturile 1 și 4. Cred că blocajul a fost punctul forte al nostru în acest meci. În orice caz, am văzut elan, bucurie și dorință la fetele noastre și asta m-a bucurat. Mai avem, însă, de lucru, mai ales că urmează duelul cu campioana”, a declarat antrenorul Științei Bacău, Florin Grapă.

În victoria de la Târgoviște, Știința a evoluat în formula: Sabina Moisa (5 puncte), Tatiana Lupu (17), Claudia Gavrilescu (6), Denisa Rogojinaru (13), Cristina Cazacu (7), Ioana Baciu (11), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Lorena Ciocian (1), Irina Radu (5), Tsvetelina Zarkova și Nicoleta Manu – libero.
Miercuri, 2 martie, de la ora 17, în Sala Sporturilor din Bacău, echipa pregătită de profesorul Florin Grapă va întâlni campioana en-titre, Volei Alba Blaj. Intrarea este liberă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ