Cu doua zile in urma la Reuniunea atletica din cadrul Circuitului “Diamond League”, ce s-a desfasurat pe Stadionul Olimpic din Londra atleta Mirela Lavric, legitimata la Clubul Sportiv Municipal Onesti a cucerit medalia de argint la proba de 800 metri.

Victoria in aceasta cursa a revenit atletei Branda Martinez (Statele Unite ale Americii) cu timpul de 1 minut 58 secunde si 19 zecimi iar Mirela Lavric a cucerit medalia de argint realizând timpul de 1 minut 59 secunde si 79 zecimi.

Remarcabil este faptul ca timpul realizat de atleta onesteanca Mirela Lavric la aceasta competitie se inscrie a fi un record personal al sau, care este mai bun decât cel obtinut in cursa de 800 m (2 minute, o secunda si 56 de zecimi), cu care a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de Atletism (U – 23), ce au avut loc recent la Tampere, in Finlanda.

PUBLICITATE

Mentionam ca in competitia care s-a desfasurat la Tampere Mirela Lavric a cucerit si o medalie de argint, in proba de 400 m. “Rezultatul obtinut la Londra ii da Mirelei Lavric un plus de incredere pentru evolutia sa la Campionatele Mondiale de Atletism, ce se vor desfasura la Mosova peste doua saptamâni”, ne-a declarat prof. Ingrid Vasilica Istrate, directorul CSM Onesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ