11 decembrie 2023
SportCSM Bacău U17 obține o victorie meritată împotriva LPS Piatra Neamț în...

CSM Bacău U17 obține o victorie meritată împotriva LPS Piatra Neamț în Etapa a 6-a

Echipa U17 a Clubului Sportiv Municipal Bacău a obținut o victorie importantă în etapa a 6-a a campionatului, într-un meci disputat pe teren propriu împotriva echipei LPS Piatra Neamț. Tinerii fotbaliști pregătiți de Bogdan Burlacu au demonstrat o dominare clară a partidei, având o posesie impresionantă de 70-80% și au reușit să obțină cele trei puncte meritat, cu un scor final de 1-0.

Golul victoriei a fost marcat de către Lorin Oprea, care a transformat cu succes un penalty în prima repriză a jocului. Cu această victorie, echipa U17 a CSM Bacău continuă să arate un trend ascendent în performanțele lor.

În ceea ce privește clasamentul din Liga U17, după șase etape, echipa ocupă locul 6 dintr-un total de 12 echipe, acumulând 10 puncte. Însă provocarea următoare se anunță a fi una dificilă, întrucât miercuri, pe 4 octombrie, CSM Bacău U17 va juca împotriva echipei Ceahlăul, ocupanta locului 2 în clasament. Echipa Ceahlăul a demonstrat, de asemenea, un joc puternic în etapele anterioare, reușind să învingă LPS Bacău cu un scor de 4-0 în etapa precedentă.Chiar dacă CSM Bacău U17 nu este considerată favorita în acest meci dificil, evoluția lor constantă și determinarea de a performa îi pot ajuta să obțină rezultate pozitive în continuare. Sâmbătă, 7 octombrie, echipa va reveni pe terenul propriu pentru a juca împotriva echipei LPS Roman, care se află în prezent pe locul 7 în clasament, cu 9 puncte. Rezultatul acestui meci va influența poziția echipei în lupta pentru pozițiile fruntașe din Liga U17.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri