Înființată în urmă cu doar doi ani, secția de fotbal a CSM Bacău nu a pierdut nici timpul și nici meciurile. Drept mărturie stau cele două titluri de campioană județeană cucerite consecutiv la U19. Dacă în ediția 2016-2017 a câștigat toate partidele de campionat, în actualul sezon, echipa antrenată de Gheorghe Penoff și-a permis luxul unei remize, în compania celor de la Kids pregătiți de Codrin Mindirigiu.

Asta nu a schimbat prea mult datele problemei, CSM Bacău adjudecându-și din nou la pas campionatul. Pentru „CSMei” urmează barajul cu campioana Sucevei, Viitorul Liteni, în joc aflându-se calificarea la turneul zonal. Prima manșă este programată în deplasare, pe 7 iunie, returul urmând să se desfășoare pe „Letea”, pe 9 iunie.

„Venim după un nou sezon bun, în care băieții au demonstrat, o dată în plus, că prin muncă, sacrificiu și determinare se pot obține rezultate notabile, motiv pentru care merită toate felicitările. Ne dorim să trecem de «baraj» și să ajungem cât mai sus”, a declarat Gică Penoff, care mizează pe următorul lot de jucători: Nica, Dorneanu, Paveluc, Curilă, Doni, Preda, Pleșuvu, Istrate, Rusu, Gafar, Bucur, Luncanu, Nicolau, Hongu și Săndulache.

Dacă CSM Bacău pregătește „barajul” cu Liteniul, în schimb o altă campioană a județului, Atletico Junior, va fi gazda turneului zonal U11 ce se va derula în acest weekend, la baza de la „Letea Veche”. Antrenată de Bogdan Miron, echipa U11 a celor de la Atletico Junior se află în grupă cu LPS Vaslui și Poli Iași, cealaltă grupă fiind de patru și cuprinzând echipele: LPS Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, LPS Galați și CSȘ Botoșani.

Vineri și sâmbătă sunt programate meciurile din grupe, jucându-se în sistem fiecare cu fiecare, pentru ca duminică, de la ora 11.00, să aibă loc finala care va opune câștigătoarele celor două grupe. Învingătoarea din finală va ajunge la turneul semifinal al Campionatului Național.

Alte articole