Recent, sala de sport „Ceahlăul” din Piatra Neamț a găzduit cea de-a doua ediție a Cupei „Ștefan cel Mare” rezervată copiilor sub 14 ani practicanți de karate Kyokushin.

Competiția a reunit la start 150 de sportivi de la 14 cluburi din București, Constanța, Pitești, Iași, Bacău, Galați, Buzău, Sibiu, Tulcea și Piatra Neamț.

Bacăul a fost reprezentat de 11 karateka legitimați la CS Kikaru, toți 11 urcând pe podiumul de premiere, după cum urmează: Andrei Palade-locul 1; Alexandru Cîrlig, Radu Bobârnac, Eugen Butacu, Maria Bortoc, Amalia Babașă (Dojo Onești)– locul 2; Gabriel Palade, Ștefan Bortoc, Lica Gânju, Dănuț Năstase și Luis Catalani (Dojo Onești)- locul 3.

PUBLICITATE

„Țin să-i felicit pe toți sportivii noștri pentru munca depusă și pentru rezultatele obținute”, a declarat instructorul CS Hikaru Bacău, Diana Andreea Mazilu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ