3 octombrie 2023

CS Bronx Powerlifting Club, bronz la CN U15 Sibiu 2022

HomeSportCS Bronx Powerlifting Club, bronz la CN U15 Sibiu 2022

CS Bronx Powerlifting Club, bronz la CN U15 Sibiu 2022

Sala Transilvania din Sibiu a găzduit sâmbăta trecută Campionatul Național de Judo pentru categoria U15, adunând 337 de competitori de la 78 de cluburi din toată țara. CS Bronx Powerlifting Club Bacău a concurat cu un număr de 4 sportive, fetele luptând la subcategoriile de 44, 52 și 57 de kilograme. Meciurile au fost strânse, iar sportivele au dat tot ce au avut mai bun pentru a-și înfrânge adversarele. Diaconu Animona este, însă, singura care s-a întors acasă cu o medalie de bronz.

Animona visează să devină antrenoare de judo, iar pentru ea, fiecare competiție e, în primul rând, o luptă cu ea însăși. Oricât de greu este meciul, sportiva luptă până la capăt și nu se lasă înfrântă, pentru că, cel mai mult, își dorește să fie un exemplu pentru ceilalți, temându-se să nu-i dezamăgească pe cei care cred în ea.

„Animona e, la fel ca ceilalți copii din Bronx, o luptătoare. Sunt mândru de ei, pentru că visează înalt, muncesc cât un adult, uneori chiar mai mult, atât în sala de antrenament, cât și înafara ei… și nu se lasă bătuți până nu ajung acolo unde își propun, chiar dacă nu le iese din prima. Suntem în plin sezon competițional, iar sportivii promit multe”, a declarat Daniel Zodian, antrenor CS Bronx Powerlifting Club Bacău.Alte titluri
Alte titluri

Prima zi liberă din noul an școlar

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe...

Trafic restricționat în zona Orizont. Primăria a uitat să anunțe din timp

Strada Pictor Andreescu din Bacău a fost închisă circulatiei...

Simpozionul Național „Vasile Pârvan”, sub semn aniversar

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhivele...

Ultimele știri