• Polițiștii au depistat în flagrant, la data de 03.06.2014, un bărbat de 55 de ani, din Comănești, care conducea un autoturism pe strada Calea Trotuşului, din Dărmăneşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Comăneşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

• Un tânăr de 23 de ani, din comuna Odobești, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.
Polițiștii au stabilit că la data de 3 iunie a.c., tânărul, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe raza comunei, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu vehiculul în șanț.
În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

• Tot sub influența băuturilor alcoolice se afla și un conducător auto, de 58 de ani, din comuna Măgura.
Acesta a fost depistat de către polițiști pe DC 119 din comuna Măgura, după ce
a ieșit în afara părții arosabile și a intrat cu autoturismul în șanț.
Bărbatul avea o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost codus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ