La volan sub influența băuturilor alcoolice

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii au depistat un bărbat de 56 ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12 A din Dărmănești.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 56 ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Orașului Comnănești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16 iulie, în jurul orei 00.00, polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 24 ani, din comuna Scorțeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ardeoani.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,07 mg alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

PUBLICITATE

Depistat de polițiști în timp ce conducea fără a poseda permis de conducere

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Târgu Ocna au depistat un bărbat de 53 ani, din stațiunea Târgu Ocna, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din localitate.
Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 53 ani are permisul de conducere reținut, fapt pentru care în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără pemis de conducere.

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii au depistat un tânăr de 21 ani, din Bacău, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Nicolae Bălcescu, din Bacău, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără pemis de conducere.

Asău – accident rutier cu victimă

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident cu victimă, în comuna Asău.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 37 ani, din comuna Asău, în timp ce conducea un tractor forestier, transportând pe lama din spate doi bărbați de 19 și 28 ani, ambii din comuna Asău, la plecarea de pe loc, bărbatul de 28 ani s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 28 ani, care a fost transportat la Spitalul Orașului Comănești, unde nu a rămas internat. Conducătorul vehiculului și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 37 ani și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 37 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ