La data de 08 iulie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii au depistat o femeie de 56 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexei Tolstoi, în Bacău.
Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul în cauză era neînmatriculat, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, la data de 08 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii au depistat un bărbat de 34 ani, din comuna Buhoci, în timp ce conducea un autoturism pe raza satului Bijghir.
Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul în cauză era neînmatriculat, iar conducătorul auto nu deținea permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul sâvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul neînmatriculat și conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 08 iulie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au depistat un bărbat de 26 ani, din comuna Negri, în timp ce conducea sub influența alcoolului un autoturism, pe raza satului Bogdănești.
Din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul în cauză avea numere provizorii expirate, conducătorul auto nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea bărbatului de 26 ani cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ