Polițiștii băcăuani au acționat pentru salvarea de vieți și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma acțiunii defășurate, la data de 15 aprilie a.c, în municipiul Bacău, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale și au reținut 13 permise de conducere.

La data de 15 aprilie a.c., polițiști rutieri au acționat în municipiul Bacău și zonele limitrofe, pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonilor și neacordării priorității de trecere pietonilor, precum și pentru combaterea vitezei excesive.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat în total 85 de sancțiuni contravenționale pentru abateri de la normele rutiere.

PUBLICITATE

Astfel, s-au aplicat 28 sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 31 de sancțiuni pietonilor care traversau arterele rutiere prin loc nepermis, restul fiind aplicate pentru alte abateri de la normele rutiere.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de 30 060 de lei.

De asemenea, față de 13 conducători auto s-a luat măsura complementară a reținerii permiselor de conducere, dintre care 9 pentru depășirea limitei legale de viteză, unul pentru neacordare prioritate pietoni, unul pentru nerespectarea semnificației culorilor semaforului elecric, și 2 pentru depășire coloană.

Un bărbat de 32 de ani, din București, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.N 2, în localitatea Filipești, cu viteza de 109 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 945 lei, iar complementar s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Un bărbat de 57 de ani, din Bacău, a fost depistat de către polițiști în timp ce traversa strada Al. Tolstoi, din municipiul Bacău prin loc nepermis.
Față de cel în cauză s-a dipus măsura sancționării contravenționale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ