La data de 17 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din comuna Zemeş, în timp ce acţionau pe strada Sondorului, au depistat în flagrant un tânăr de 18 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 21.00, pe aceeași stradă din localitatea Zemeș polițiștii au depistat un localnic de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti pentru prelevarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 martie a.c., in jurul orei 23.00, polițiștii care acționau pe strada Mihai Viteazu din municipiul Bacău au depistat în trafic un localnic de 26 de ani, care conducea o autoutilitară fără a deține permis de conducere.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.
În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ