La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism pe D.J 207 F, din comuna Rcova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Buhusi, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au depistat în flagrant un tânăr de 16 ani, care conducea un autoturism pe strada 1 Mai din orașul Buhuși.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La aceeași dată, în jurul orei 23.30, pe DJ 116 Bîrsăneşti, polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani, din comună, care conducea un autoturism fără a deșine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 13 decembrie a.c., pe strada Calea Bârladului din Bacău, polițiștii au depistat un bărbat de 47 de ani, care conducea o autoutilitară, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0.81 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde a refuzat recoltarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ