Candidatul Partidului Social Românesc (PSRO) a depus la Biroul Electoral de circumscriptie electorala 1 lista de sustinatori si celelalte declaratii necesare inscrierii la alegerile din 5 iunie pentru functia de primar. Dupa candidatura depusa de Partidul România Mare, Cristinel Manolache este al doilea dintre cei 11 pretendenti la functia cea mai importanta din oras. Acesta s-a lansat in urma cu doar o saptamâna la Teatrul de Vara, in prezenta presedintelui PSRO Mircea Geoana. Deocamdata, partidul sau nu a depus lista consilierilor locali propusi. Cristinel Manolache a fost consilier local din 2012 si pâna anul trecut.
La Consiliul Judetean, prima, si deocamdata, singura candidatura depusa si validata este a lui Sorin Sova, liderul de sindicat al postasilor bacauani, actualmente consilier judetean.
sova
Acesta va candida independent pentru a ocupa un post in viitorul Consiliu Judetean. A fost ales pe listele PDL in 2012, dar ulterior a devenit independent. Si-a ocupat locul in forul judetean dupa demisia lui Nicu Sapca, in anul 2014.
Luni, 25 aprilie si marti, 26 aprilie sunt ultimele zile in care cei care doresc sa devina alesi locali isi mai pot depune candidaturile la posturile pe care le vizeaza. Pentru aceasta trebuie sa strânga semnaturile necesare, circa 1650 la municipiu si 6000 la judet.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.